Problema
Moderators: Mr.Teacher, deko1
Astazi cand am intrat pe HLStatsX am obervat in chat "skipper pwn3d m3!" apoi m-am uitat in hacklog si am observat asta https://hack-log.g1.ro/details.php?id=209 inseamna ca iar mi-a spart adminul....parola de la Regnick am schimbat o, nush....
"If you have all under control you're not moving fast enough"
Sunt 2 posibilități:
1 a intrat cineva cu numele tau sa testeze daca merge amx_hack un owner dar e cel mai puțin probabil.
2 tu ai avut admin pe alta comunitate , probabil ownerul a încercat parola ta de pe comunitatea lui că sa îți facă rău.
3 când intrii pe un sv ți se vede accesul parola etc cv de genul zicea mr.teacher
Edit : cineva s-a conectat din netherlands cu accesul tau. Cred că ți-a spart cineva adminul sau ai keylogger
1 a intrat cineva cu numele tau sa testeze daca merge amx_hack un owner dar e cel mai puțin probabil.
2 tu ai avut admin pe alta comunitate , probabil ownerul a încercat parola ta de pe comunitatea lui că sa îți facă rău.
3 când intrii pe un sv ți se vede accesul parola etc cv de genul zicea mr.teacher
Edit : cineva s-a conectat din netherlands cu accesul tau. Cred că ți-a spart cineva adminul sau ai keylogger
- Mr.Teacher
- Global Moderator
La 1 ca sa vada daca are admin nu da hack... da slay, kick, amx_who in consola sau verifica in chat.
Klaus asa e cum zici tu : 2 probabilitati ... 1,2 si 3
Klaus asa e cum zici tu : 2 probabilitati ... 1,2 si 3
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !