Reclamatie !
Moderators: Mr.Teacher, deko1, tIKaLosS
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Pentru ca reclamatia ta sa aibe ecou in comunitate trebuie sa fie insotita de o dovada , iar pedepsirea playerilor de catre admin se face doar in momentul in care se savarseste ilegalitatea si nu ulterior (exceptie amx_addban cand adminul constata ilegalitatea dar playerul iese inainte de a fi sanctionat).
In alta ordine de idei, eram si eu si inca un alt admin pe server, iar Mihaita nu avea cod.
Oricum multumim pentru grija si interesul acordat serverului nostru.
In alta ordine de idei, eram si eu si inca un alt admin pe server, iar Mihaita nu avea cod.
Oricum multumim pentru grija si interesul acordat serverului nostru.
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Orice acuzatie trebuie sa fie insotita de o dovada : poza sau demo/record in consola.
Nu poti acuza un player de cod, injurii sau orice altceva fara sa aduci un demo, o poza din care sa iasa in evidenta acuzatia ce i-o aduci.
Skipper in cazul in care ai nevoie de simplificarea textului ai tasta 1 la telefon (pentru limba romana apasati tasta1 ).
Sunt sigur ca Alexs a inteles din primul post, se vede din ticluirea reclamatiei ca este un baiat titrat obisnuit al Magna cum laude, cu initiativa si spiritul ce trebuie sa-l albe un posibil viitor moderator.
Nu poti acuza un player de cod, injurii sau orice altceva fara sa aduci un demo, o poza din care sa iasa in evidenta acuzatia ce i-o aduci.
Skipper in cazul in care ai nevoie de simplificarea textului ai tasta 1 la telefon (pentru limba romana apasati tasta1 ).
Sunt sigur ca Alexs a inteles din primul post, se vede din ticluirea reclamatiei ca este un baiat titrat obisnuit al Magna cum laude, cu initiativa si spiritul ce trebuie sa-l albe un posibil viitor moderator.
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Nu discutam persoana care posteaza ci actiunea sau problema/situatia ce o aduce in discutie.
Nu este o limita de varsta pentru a posta. Obisnuiti-va cu copii din ce in ce mai mici in jocul asta.
E de-ajuns un cont de email la inregistrare pe forum, care poate fi si al parintilor si in felul acesta sa fii parte din comunitatea G1.
TC!
Nu este o limita de varsta pentru a posta. Obisnuiti-va cu copii din ce in ce mai mici in jocul asta.
E de-ajuns un cont de email la inregistrare pe forum, care poate fi si al parintilor si in felul acesta sa fii parte din comunitatea G1.
TC!
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !