Concurs cu premii in admine si invitatii filelist !!!
Incepand cu data de 1 Noiembrie 2017 - 30 Noiembrie 2017 , va invitam la concurs !!!
Concursul este valabil pentru toate serverele comunitatii G1 :
GODZ.G1.RO -- Mod: Clasic
TITI.G1.RO -- Mod: Fun
PEPO.G1.RO -- Mod: Deathmatch
KAKA.G1.RO -- Mod: GunGame
ONE.G1.RO -- Mod: Clasic
GAMES.G1.RO -- Mod: Zombie Plague
Premii:
Primii 3 jucatori din top vor primii ADMIN MARE si o invitatie pe trackerul FILELIST !!
Regulament:
Daca in primii trei se afla jucatori care au avut admin in comunitate si l au pierdut din variate motive, conform regulamentului adminul se prescrie automat urmatorului jucator.
Daca un jucator este gasit codat atunci acel jucator este eliminat automat din concurs.
Daca in primii 3 jucatori se afla si admini atunci acestia au dreptul de a revendica invitatia filelist, adminul fiind prescris urmatorului player.
Daca in primii 3 din top exista si jucatori care au deja cont pe filelist , invitatia se acorda urmatorului jucator aflat pe locurile urmatoare ( 4, 5, 6), adminul fiind validat.
Nu au dreptul la validare jucatorii care sunt pe lista neagra a comunitatii, in cazul prezentei acestora in top acestia nu au dreptul nici la invitatie si nici la admin.
Atentie !!!!!!
Topul care coteaza cel de pe care validam adminele este /top 11 si NU /top 15 !!!!!
Pe serverul KAKA.G1.RO -- Mod: GunGame , validarea se va face in functie de topul hartilor castigate !top15 si nu de cel a fragurilor.
In cazul in care un admin va cere scanare , sunteti obligati sa scanati ca sa evitam neplacerile si sa faceti dovada ca jucati curat.
Bafta la fraguri si cei mai buni sa castige !!!!!
Concurs cu premii in admine si invitatii filelist !!!
Moderators: Mr.Teacher, deko1
- Im pro player
- New Member
Eu sunt deja cel mai bun de pe kaka 250 hărți adminu e că și castigat
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Waller.. tot ce-ti doresc e sa fii pe loc de premiere... si eu sa fiu imediat dupa tine
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !