Nume reclamant : KARMACOMA__
Numele adminului reclamat : AL!N
Motiv : abuz de admin
Dovezi : demo http://www.girlshare.ro/2639648
Ip (doar in cazul in care nu ai ip dinamic) :
Ora si Data (doar in cazul in care ai luat hack): 23:45 (GMT+2)
Deci, intru pe server si observ un jucator care juca cu aim. Stiind bineinteles ca pe tot serverul godz sunt cam 5 persoane care se mai dau spec sa faca un demo ( la restul nu prea le pasa ), am vazut ca era prezent si adminul al!n.
L-am rugat sa se uite pe jucatorul in cauza "BELE@" (se va gasi ulterior in sectiunea de demo-uri si dovezi acelasi demo cu reclamatie pe numele acestuia). Si cum ziceam, in timp ce m-am rugat de 10-15 ori de acest admin sa se uite pe el ( am observat o oarecare "amicitie" intre acestia ).
Am hotarat sa fac eu demo-ul. Am facut demo-ul si dupa ce am considerat ca era destul de riguros, l-am rugat pe adminul al!n sa imi dea ip-ul acestui jucator ca sa il pot posta pe forum. Repet, si de data aceasta a trebuit sa il rog inca de 10-15 ori pentru IP deoarece acest admin se pare ca nu stie comenzile si stie doar comanda (admin_tsay, explica si un alt membru intr-o alta reclamatie anterioara). Intr-un final ii zic comanda sa imi da ip-ul.
Pasul urmator a fost sa il rog sa il baneze. Aici stupoare, iar de 10-15 ori m-am rugat de el, a dat intradevar un voteban (incheiat fara succes), iar dupa il asigura pe jucatorul "BELE@" cu urmatoarea fraza "stai linistit ma, ca nu te banez" (prieteni se pare).
Rog staff-ul in cauza sa revizualizeze capabilitatea acestui admin de a avea acest acces.
Stima.
Reclamatie al!n
Moderator: Mr.Teacher
- PERVdotCOM
- New Member
Eram cu un nick "Fana lui Benzarmix" pe mini_inferno, l-am rugat de 10 ori sa-i dea gag unui player care daca-l impuscai te injura, in schimb am primit injurii din partea lui si un gag.
Rog, sa luati masuri in privinta lui.
Rog, sa luati masuri in privinta lui.
Imi place sa ascult "Un cantec prost", sa-mi iau "Prieteni(i)" din "Hotel Cismigiu" si sa ne amintim de "Betia" de la "Vama Veche".
- LiVE BaLaNn
- New Member