Numele jucatorului: NemeSyS.
IP *: 89.46.57.193
SteamID ** : valve
Motiv : Aim
Status *** : Trebuie bagat in blacklist
Dovezi : Nu mai fac upload la demo ca nu are rost. Intra doar cu aim, primeste hack si intr-o ora e inapoi pe server cu aim.
Blacklist NemeSyS.
Moderators: Mr.Teacher, deko1
- RollingStones
- Junior Member
The stars are hidden on a rainy night
- ExpEriEncE
- Global Moderator
Trebuie executat ca Ceausescu
Banii Vin Si Se Duc...Doar Tu Ramai De Fiecare Data
Friend , daca nu aduci dovezi ceea ce faci tu nu mi se pare normal. Acuzi pe nedrept un player care poate nu are nici o vina. Eu zic ca te-ai cam obisnuit sa comenterzi la toate post-urile si nu iti stii limita. Data viitoare cand mai vad un post aiurea de la tine , vei avea un warn din partea mea.
deko1 wrote:Friend , daca nu aduci dovezi ceea ce faci tu nu mi se pare normal. Acuzi pe nedrept un player care poate nu are nici o vina. Eu zic ca te-ai cam obisnuit sa comenterzi la toate post-urile si nu iti stii limita. Data viitoare cand mai vad un post aiurea de la tine , vei avea un warn din partea mea.
Are deja vreo 3-4 warn-uri pe forum si tot nu s-a invatat minte
- ExpEriEncE
- Global Moderator
)saracu asta ia warn la orice ar zice prea il vanati din toate pozitiile...mai lasati-l sa respire si el....doar isi da cu parerea....una e cand da directive ce si cum trebuie facut.... si alta e cand spune si el ce si cum crede.
PS: Friend mai aprinde si tu o lumanare la biserica la vii....poate ti se schimba norocul
PS: Friend mai aprinde si tu o lumanare la biserica la vii....poate ti se schimba norocul
Banii Vin Si Se Duc...Doar Tu Ramai De Fiecare Data
Nu pot sa-l pun in blacklist. Imi trebuie un steamid (chiar si fake).
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
- RollingStones
- Junior Member
Pai atunci sa-l banam permanent pe ip, mi se pare ca e static.
The stars are hidden on a rainy night
Puteti si voi sa-l banati permanent pe server .
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."