Spam Topic !
Moderators: Mr.Teacher, deko1
Hold'en,Hold'em,am gresit tasta,era langa M si probabil am apasat-o la graba,ai prins ideia
Cel mai corect ar fi fiecare sa vina cu ceva de baut,indiferent ce ar fi,bere,vin,tarie,se serveste toata lumea si se cinstesc toti ;)
Nu mi-ar place sa se joace pe bani,iti faci nervi si iti piere cheful cand cineva pierde si altu castiga,mai corect pe chipsuri,e fun ce naiba
Cel mai corect ar fi fiecare sa vina cu ceva de baut,indiferent ce ar fi,bere,vin,tarie,se serveste toata lumea si se cinstesc toti ;)
Nu mi-ar place sa se joace pe bani,iti faci nervi si iti piere cheful cand cineva pierde si altu castiga,mai corect pe chipsuri,e fun ce naiba
@ nero : daca e de jucat pe bani , punem 10 lei de cap si ne adunam vreo 5-6 si cel care castiga da 2 pizza extra large (la doppo pocco 30 de lei - 1+1 gratis parca) ; asa am mai jucat eu cu tovarasii mei .
@ Floppy $ Liberty : oricum vin toti cu cate ceva de baut (ala e small blind-ul) .
@ Floppy $ Liberty : oricum vin toti cu cate ceva de baut (ala e small blind-ul) .
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
Super ideea, daca avem unde sa ne adunam spuneti aici, daca nu mergem in coopers (iulius mall parter) e 5 lei de om trusa de poker si o tinem toata ziua..si jucam de fun..avem doritori ?
PS: daca suntem destui fac rezervare, am prietene acolo la bar..
PS: daca suntem destui fac rezervare, am prietene acolo la bar..
nero ma iubeste
"...Doar stie si floppy cand a facut cererea si chit ca nu-l inghiteam pentru ca am avut noi un schimb de replici i-am recunoscut meritul acela de a avea admin, oricat n-as inghiti o persoana, atunci cand e buna la ceva recunosc..."
"...Doar stie si floppy cand a facut cererea si chit ca nu-l inghiteam pentru ca am avut noi un schimb de replici i-am recunoscut meritul acela de a avea admin, oricat n-as inghiti o persoana, atunci cand e buna la ceva recunosc..."
© 2004-2017