Spam Topic !
Moderators: Mr.Teacher, deko1
Da Liberty , imi place sa inchid . Vezi ca "narcotic" nu exista in DEX . E cuvant in engleza ce ai scris tu .
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
Mda , e intr-adevar intr-un dictionar de sinonime din 2002 .
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
Eu ma gandeam ca te referi la cei care iau narcotice (narcomani) de asta am zis ca nu exista in DEX .
Cum se poate face o propunere pentru ca cel mai compatriot admin de pe GODz, simbolul virginitatii, idolul manelelor mixate, spaima fecioarelor, aligatorul femeilor trecute la cele vesnice sa treaca in capul listei de admini pe Godz, o adevarata legenda al GODZ-ului ?
Subtitrarea ?
Ce subtitrare ma ? Ce nu intelegi ?
PS:Tzepos, asta-i calda de ep youtube, deci daca vrei o semnatura originala asta este:
spionul97 (1 day ago) Comment(s) marked as spam Show Hide
Spam Marked as spam
GuessWho sa stii ca peste tot imi pun numele tau si pe Cs1,6 peste tot !!! pe mine ma cheama f0rest sunt din franta sunt cel mai bun jucator de Cs 1,6 din lume pe anii 2008,2009,2010 nu pot sa merg la un concurs de cs fara sa ascult melodia ta ! GuessWho Manifest e prea cool !!
A-ti murit si n-ati simtit ca exista om pe pamantul asta botezat cu numele de Padurice si cel mai important ca e fan Guess Who.
PS:Tzepos, asta-i calda de ep youtube, deci daca vrei o semnatura originala asta este:
spionul97 (1 day ago) Comment(s) marked as spam Show Hide
Spam Marked as spam
GuessWho sa stii ca peste tot imi pun numele tau si pe Cs1,6 peste tot !!! pe mine ma cheama f0rest sunt din franta sunt cel mai bun jucator de Cs 1,6 din lume pe anii 2008,2009,2010 nu pot sa merg la un concurs de cs fara sa ascult melodia ta ! GuessWho Manifest e prea cool !!
A-ti murit si n-ati simtit ca exista om pe pamantul asta botezat cu numele de Padurice si cel mai important ca e fan Guess Who.
Vai de mine . AAHAHAHAHAHA .