Sunt de acord cu aceasta propunere dar, as vrea sa fac si eu o propunere...As avea si eu cateva mape de propus, si alea sunt: awp_circular, awp_zigzag, awp_garden. Cam astea ar fi..Astept parerile voastre si a celor in drepturi. Luci si T-z3p.
Thx.
Harti noi
Moderators: Floppy, Mr.Teacher, deko1
awp_circular daca nu este
Don't love and cry, just FUCK and smile !
Vreau sa propun 3 harti in varianta XMARE si alta in varianta XMIC:
de_dust2_b : DOWNLOAD LINK
de_inferno_2x2 : DOWNLOAD LINK
de_nuke_2x2 : DOWNLOAD LINK
de_train_b : DOWNLOAD LINK
Cele propuse coincid cu versiunile hartilor mari, doar ca exista un singur X; exact ca pe dust2_2x2, unde bombside-ul era X1 (A). Hartile dust2_b si train_b, cum le spune si numele, bombside-ul este in X2 (B).
Astept pro/contra in ceea ce priveste hartile mentionate.
de_dust2_b : DOWNLOAD LINK
de_inferno_2x2 : DOWNLOAD LINK
de_nuke_2x2 : DOWNLOAD LINK
de_train_b : DOWNLOAD LINK
Cele propuse coincid cu versiunile hartilor mari, doar ca exista un singur X; exact ca pe dust2_2x2, unde bombside-ul era X1 (A). Hartile dust2_b si train_b, cum le spune si numele, bombside-ul este in X2 (B).
Astept pro/contra in ceea ce priveste hartile mentionate.
© 2004-2017
Sunt faine ,astept cu nerabdare sa ved daca Luci sau T-z3P vor pune aceste harti pe servare .
Fan declarat a lui fH si T-z3P
Sunt tz harti pe godz...si nu se joaca toate dupa cum bine stiti...exista repulsia cand vine de downloadat o anumita harta pentru ca romanul e "lenes" si nu cauta pe net pack ul cu toatea hartile G1.
Ramane in pronuntare.
Ramane in pronuntare.
Sa te nasti e un miracol sa fii om e lucru mare
Ca tot veni vorba de harti as dori si eu daca se poate adaudata mapa fy_dustworld(varianta 1.5) cu ak47 intr`o parte si maverick in cealalta parte iar polaru se ia de sus o sa incerc sa aduc si o poza daca gasesc .
ps : cne joaca de mai mult timp stie despre ce vorbesc eu aici RESPECT.
ps : cne joaca de mai mult timp stie despre ce vorbesc eu aici RESPECT.
De acord la fy_dustword,merita un big like din partea mea si sper ca si de la altii
Fan declarat a lui fH si T-z3P