Inteleg faptul ca nu stii sa adminezi dar nici sa citesti nu stii??
Te las cu dilema in continuare.
Reclamatie CoLoSaL
Moderators: Floppy, Mr.Teacher, deko1
- blackbeard
- New Member
Quinnn = Colosal, am si eu o dilema, asa de curiozitate, cum "pnm" (scz limbaju) ti-ai luat din nou admin ? Si de ce ti-ai luat iar admin ? ... ... 50 lei da-ti aiurea nu crezi ? Macar daca ii cheltuiai cu cap.P.S la sala cam nai o treaba cu cs .... ai uitat cand jucai cu mine eu & tu si byanonimu? Si de acasa esti "The GodFather" ? Cum sta treaba pana la urma ? Sala = 5% talent ; Acasa = 100% talent hmmm ... ceva "pute"
eu pun altfel problema!
de ce i s-a vandut alt acces?
omul e plin de "bube dulci" care nu contenesc sa apara iar si iar...
e recidivist cu o multime de nick-uri si coduri de nu ne vedem de ele.
ar trebui luata o masura clara in ce-l priveste sau serverul risca sa piarda popularitatea ce o are.
nu se poate tolera ca un codat sa mai intre pe server sau si mai rau sa i se dea acces.
de ce i s-a vandut alt acces?
omul e plin de "bube dulci" care nu contenesc sa apara iar si iar...
e recidivist cu o multime de nick-uri si coduri de nu ne vedem de ele.
ar trebui luata o masura clara in ce-l priveste sau serverul risca sa piarda popularitatea ce o are.
nu se poate tolera ca un codat sa mai intre pe server sau si mai rau sa i se dea acces.
orasul tau in ce sat e?
Nu sunt prea multe de facut,ban pe toata clasa de ip nu e o solutie,de cumparat ar putea sa isi cumpere in continuare admin prin intermediul altor persoane(dar e cam prost daca face asta,fte banii aiurea).
Eu m-as duce l-a scoala la el izbesc de vreo 2 pereti sa-l calmez >:)
Eu m-as duce l-a scoala la el izbesc de vreo 2 pereti sa-l calmez >:)
Un admin de 12 ani pe nume bartez[tw] mi-a dat SLAP FARA NICIUN MOTIV iar eu i-am zis doar dute in **** mati !!!
Apoi mi-a dat amx_hack
Apoi mi-a dat amx_hack
Sa i se dea admin in continuare ! Castigam bani pe seama lui
Eu sunt pe varianta lui Bailey's macar castigam si noi ceva pe seama lui .
Ps:In plus cu pic avem comedy club .
Ps:In plus cu pic avem comedy club .
Fan declarat a lui fH si T-z3P
Va rog gata cu off-topicul. CLOSED!
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."