MysT wrote:Am mutat aici ultimul post al lui redjoker deci va rog nu il acuzati de dublu post !
Hai cu pluginurile de iarna
Moderators: Floppy, Mr.Teacher, deko1
scuze nu am stiut nu o sa se mai intample
If you're happy and you know it, syntax error!
If you're happy and you know it, and you really want to show it, if you're happy and you know it, syntax error!
If you're happy and you know it, and you really want to show it, if you're happy and you know it, syntax error!
@ RedJoker : Nu se poate pune o caciulita din aia. Trebuie unele speciale sub forma de modele ( .MDL ). Oricum pluginul cu nebuniile pentru iarna este pus deja, trebuie doar activat.
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
- O.G. yo!!!
- New Member
"Tzep - Vor fi (daca cel cu caciulitele face probleme, va fi cel putin cel cu ninsoarea) puse la prima ninsoare."
Adica o sa le activezi prin ianuarie-februarie? ...pune la vot, ca macar de pe 20 dec. sa fie bagate fesurile.
Adica o sa le activezi prin ianuarie-februarie? ...pune la vot, ca macar de pe 20 dec. sa fie bagate fesurile.
Coincidenta sau nu, conform buletinului meteo, incepand de pe data de 20 va ninge . Deci atunci voi activa pluginul.
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
Search pe goagal 'vremea iasi' apoi click pe al 3-lea link. Acum 2 zile arata ninsoare. Acum vad ca apare lapovita (pe dara de 20). Infine. Concluzia este ca indiferent de vreme, pe 20 dau drumu la atmosfera de sarbatori.
Pai sa dai ba baiatule ca asa e frumos, trebuie sa vada si yo!!! ninsoarea ca pana acuma numai in casa a stat saracu, nu stie cum arata omul de zapada decat din poze.