Nume jucator :altnick
Varsta :14
De cat timp joc CS :5 ani
Serverul pe care vrei admin :KAKA.G1.RO --- Gun Game
Ore jucate pe server: (le aflii aici : http://www.gametracker.com/server_info/ ... p_players/ )https://www.gametracker.com/player/altn ... 196:27015/
Experienta admin :100% am mai avut admin pe un alt server
Steam ID : STEAM_1:0:751817065
cerere grad altnick
Moderators: Mr.Teacher, deko1
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Din 335 de servere pe care le-ai frecventat pe cate din ele ai grad ?
De ce vrei grad ?
De ce vrei grad ?
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
- Mr.Teacher
- Global Moderator
altnick-ule... tu pe kaka ai 141 de ore... daca pe fiecare server pe care ai mai jucat ai tot atatea ore jucate, ai aduna un total de 47235 de ORE.
Cate 5 ore pe zi in fiecare zi inseamna 9447 de zile.
Sigur ai numai 14 ani ?
Ca asa scoruri le-ai face in 25,8 de ani la care trebuie sa adaugi varsta la care ai inceput sa joci.
Undeva e o problema... daca o identifici rezolv-o ... daca nu, atunci nu te astepta sa ti se raspunda pozitiv la solicitare.
Cate 5 ore pe zi in fiecare zi inseamna 9447 de zile.
Sigur ai numai 14 ani ?
Ca asa scoruri le-ai face in 25,8 de ani la care trebuie sa adaugi varsta la care ai inceput sa joci.
Undeva e o problema... daca o identifici rezolv-o ... daca nu, atunci nu te astepta sa ti se raspunda pozitiv la solicitare.
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Salut altnick-ule.
141 de ore pe care le ai pe Kaka inseamna 28,2 zile in conditia in care ai jucat cate 5 ore pe zi.
Din cei 25,8 ani adunati de-a lungul anilor pe toate serverele jucate(325) scazand cele 28,2 zile mai raman tot 25,8 ani
In alta ordine de idei tu zici ca ai 14 ani? si joci cs de la 9 ani ? Bravoo.
Dar e o problema .. uite Gametracker zice ca joci pe serverul Kaka de la 5 ani adica din 12 octombrie 2010... si eu il cred.
A.. da .. era sa uit.. cica ne-ai parasit si nu ai mai intrat pe server din data de 2 septembrie 2019... si eu il cred.
Si daca e sa concluzionam... 141 de ore impartite de-a lungul celor 10 ani de cs care i-ai adunat ar insemna ca ai jucat cate 2,3 minute pe zi sau altfel judecat ai acumult cate 1 ora la 25,88 zile.
Datorita faptului ca ai cumulat minimul de ore necesare acordarii grad-ului (15 ore), te incadrezi in limitele standardelor cerute de... stai putin...tatal tau nu a jucat si el pe Kaka ? el numai pe celelalte servere ? sa stiu daca sa refac calculele...
141 de ore pe care le ai pe Kaka inseamna 28,2 zile in conditia in care ai jucat cate 5 ore pe zi.
Din cei 25,8 ani adunati de-a lungul anilor pe toate serverele jucate(325) scazand cele 28,2 zile mai raman tot 25,8 ani
In alta ordine de idei tu zici ca ai 14 ani? si joci cs de la 9 ani ? Bravoo.
Dar e o problema .. uite Gametracker zice ca joci pe serverul Kaka de la 5 ani adica din 12 octombrie 2010... si eu il cred.
A.. da .. era sa uit.. cica ne-ai parasit si nu ai mai intrat pe server din data de 2 septembrie 2019... si eu il cred.
Si daca e sa concluzionam... 141 de ore impartite de-a lungul celor 10 ani de cs care i-ai adunat ar insemna ca ai jucat cate 2,3 minute pe zi sau altfel judecat ai acumult cate 1 ora la 25,88 zile.
Datorita faptului ca ai cumulat minimul de ore necesare acordarii grad-ului (15 ore), te incadrezi in limitele standardelor cerute de... stai putin...tatal tau nu a jucat si el pe Kaka ? el numai pe celelalte servere ? sa stiu daca sa refac calculele...
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !