Salut ,
Nu ar fi rau de facut un cont de facebook , ca e la moda acum sa dai like si altele si nu in ultimul rand un mod de marketing online.
Creare cont pe "face buc"
Moderators: Mr.Teacher, deko1
- dA-tE mai asa
- Junior Member
buna ideea si daca ar fi un meci ceva dai invitatie pe facebook ca toti au mai nou cu poze la sala cum joaca lumea peacolo cu lucian dimineata cum ia mita ca sa dea admin
- dA-tE mai asa
- Junior Member
daca vede imi da si ban pe forum
Buna ideea, mai ales ca toti se promoveaza mai nou prin FataCarte (ma refer la firme, comunitati, magazine etc.), dar problema este urmatoarea: pe eu il bate FataCarte extrem de grav (nici nu am cont si nici nu o sa-mi fac vreodata). Doar daca o sa faca altcineva si o sa se ocupe de el cu chestii nebunii, poze de la sala, event-uri si alte alea, atunci eu imi dau OK-ul, Lucian cred ca o sa fie si el de acord cu ideea.
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
Cred ca l-a noapte ma duc sa ma arunc de pe bloc ca nu am feisbuc (NOT) . N-am avut si nu o sa am cont pe site-uri de socializare (ma pis pe ele). Mi se pare cel mai inutil mod de a-ti petrece timpul. In loc sa stau pe fatacarte, mai degraba ies la o bere . Cum am zis mai sus, daca se ofera cineva sa-l mentina (de preferat cineva care mai da si pe la sala), atunci din partea mea primeste un mare OK ideea asta.
Floppy: Nu stii ce pierzi
Floppy: Nu stii ce pierzi
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."