GODZ, ONE, PEPO, TITI - DOWNLOAD
KAKA - DOWNLOAD
GAMES - DOWNLOAD
*Am urcat toate hartile care se pot juca pe GAMES, GODZ, KAKA, ONE, PEPO, TITI, pentru a nu mai fi probleme cu download-ul si lipsa de jucatori.
UPDATE 08.02.2012
de_dust2_b : DOWNLOAD LINK
de_inferno_2x2 : DOWNLOAD LINK
de_nuke_2x2 : DOWNLOAD LINK
de_train_b : DOWNLOAD LINK
fy_dustworld_old : DOWNLOAD LINK
Harti actuale GAMES GODZ KAKA ONE PEPO TITI
Moderators: Mr.Teacher, deko1
Pana la urma nu a fost adaugat buzzkill? Si doar ca un apropo, de cand a fost adaugat de_hell? Nu am jucat-o niciodata pe godz...
Floppy: Buzzkill inca nu. S-a jucat pe la inceput foarte putin Hell, motivul real fiind lipsa de jucatori si rabdarea downloadarii.
Floppy: Buzzkill inca nu. S-a jucat pe la inceput foarte putin Hell, motivul real fiind lipsa de jucatori si rabdarea downloadarii.
- dA-tE mai asa
- Junior Member
am avut o idee buna sa le punem pe forum ma simt bine
Floppy: Eu le-am pus, acuma sper sa nu le fi pus degeaba. Rog frumos ca adminii sa mai anunte pe server din cand in cand, ca jucatorii sa downloadeze toate hartile de pe forum pentru a nu mai intampina probleme la schimbarea unei mape noi.
Floppy: Eu le-am pus, acuma sper sa nu le fi pus degeaba. Rog frumos ca adminii sa mai anunte pe server din cand in cand, ca jucatorii sa downloadeze toate hartile de pe forum pentru a nu mai intampina probleme la schimbarea unei mape noi.
Am adaugat si arhiva pentru KAKA; am editat primul post si l-am pus sticky.
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
o f.idee buna,sper ca oameni sa se folosesaca de ea
Fan declarat a lui fH si T-z3P
scuze ca am gresit la comentariul de mai sus,am vrut sa scriu o idee foarte buna dar sper ca ati inteles mesajul
Fan declarat a lui fH si T-z3P