Rog adminii care mai au inca acces sa intre mai des pe serverul Titi intrucat pentru o perioada am sa las timpul la harti nelimitat, harta putand fi schimbata oricand cu o alta mapa viabila in urma unei simple proceduri - dati comanda amx_vote "Schimbam ?" DA NU .
In functie de rezultat schimbati sau nu harta.
In cazul in care nu e nici un player pe server si doriti sa jucati o alta mapa decat cea care ruleaza, se poate schimba mapa direct.
La iesirea de pe server asigurativa ca ramane o harta mica (fy_snow de preferat) sau o mapa in functie de numarul de playeri existenti pe server.
Schimbare timp harti pe Titi.
Moderators: Mr.Teacher, deko1
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Skipper - Nu ai dreptate !
Topicul e facut ca sa se stie ca harta e fara limita de timp cu un scop, iar adminii ar fi bine sa ia la cunostinta acest lucru intrucat nu vreau sa mai vad pe server harti care alunga playerii.
Daca se aduna 2 playeri si intra o mapa care nu le place or sa iasa... asta vreau sa preintampin.
Topicul e facut ca sa se stie ca harta e fara limita de timp cu un scop, iar adminii ar fi bine sa ia la cunostinta acest lucru intrucat nu vreau sa mai vad pe server harti care alunga playerii.
Daca se aduna 2 playeri si intra o mapa care nu le place or sa iasa... asta vreau sa preintampin.
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
- Mr.Teacher
- Global Moderator
TC!
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !