In seara aceasta am facut o mare greseala am dat hack unui player fara sa vreau.
Era waller pe titi juca cu wall cu numele versace ii dau demo si vede trage prin perete si cand sa ii dau hack el a iesit.. dar acest player (danverab) avand aceste litere in nume ver a luat el hack as dori sa i sa dea unban lui danverab si eu suport consecintele
Am comiso
Moderators: Mr.Teacher, deko1, tIKaLosS
- Andreeeee_____;*
- Junior Member
Vijelie wrote:Pro warn gabi
Hopa, hopa...usurel, nenicule. Ce te ambalezi asa? Din cate stiu, nu suntem roboti, nu suntem programati sa fim "perfecti", corect? Pana la urma a fost un accident si oricui i s-ar fi putut intampla. Totusi.. e doar un hack ( dat fara o rea intentie )... nu e un capat de lume. Dezinstalam un cs, il reinstalam, alte bube nu prea vad sa faca aceasta comanda.Vijelie wrote:cer sanctionarea adminului conform regulamentului !
* Si eu am dat hack unui individ din greseala si... s-a intamplat ceva? Nu. Tot stam si ne stresam pe ideea ca " vaaaaaai, daca Luci imi va da warn, daca ala imi face reclamatie, daca se trezeste un AIURIT , mancandu-l in dos ca pe monkey, sa comenteze? *
Nu stau sa-ti fac teoria chibritului mr.perete, unu la mana : nu ma consum pentru astfel de chestii si 2... de ce ti-as explica..? tu tot vei fi in plop si plopu-n aer.
- DanuTz
- Site Admin
se mai intampla o sa fie scos din Hack-List
.::Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery::.
------------------------ [ Fan - DJ - Klaps ] ------------------------------------------
== > ★ █▬█ █ ▀█▀ ★ < ==