Nume reclamant :86.124.133.195 ADMINE FREE
Numele adminului reclamat : DNL
Motiv : reclama intensa
Dovezi :
http://www.girlshare.ro/3489184326.1
Reclamatie admin DNL
Moderators: Mr.Teacher, deko1, tIKaLosS
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
- Mr.Teacher
- Global Moderator
DNL eu cred ca nu esti destul de informat ca sa poti sustine ceea ce zici.
In ceea ce priveste cred ca pozitia mea de admin "Tata Lor" i-mi permite sa fac reclama serverului de la ip-ul 86.124.133.195. Mai ales ca poti lua si ADMIN GRATIS cu o simpla cerere pe forum in comunitatea respectiva... stii?? ca la noi.
Hai sa-ti vand un pont.. uitate biiine de tot in a 2-a poza.. ai o informatie foarte valoroasa.. cam pe-acolo unde scrie "reclama intensa".
In ceea ce priveste cred ca pozitia mea de admin "Tata Lor" i-mi permite sa fac reclama serverului de la ip-ul 86.124.133.195. Mai ales ca poti lua si ADMIN GRATIS cu o simpla cerere pe forum in comunitatea respectiva... stii?? ca la noi.
Hai sa-ti vand un pont.. uitate biiine de tot in a 2-a poza.. ai o informatie foarte valoroasa.. cam pe-acolo unde scrie "reclama intensa".
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
Ma mai si lua si la misto cand ii schimbam numele in player... zicea ca el nu face ce zic eu si poate face reclama cat vrea... i.am acceptat o data de doua trei etc ori si pana la urma ban... ademenea playerii cu admine gratis pe acel server
-- 14 Jan 2016, 18:00 --
Tu acum suferi de alte talente...
-- 14 Jan 2016, 18:00 --
Tu acum suferi de alte talente...
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Pe bune tu nu citesti ce scriu ?? uita-te in a 2-a poza pls .. sub unde scrie "reclama intensa" pana ajungi la ultimul rand...
Uite .. fii si tu curios omule... intra si tu pe IP-ul asta sa vezi cel mai misto server din S-E EUROPEI.... Pe bune de nu-ti vine sa faci cerere pe forumul lor sa-ti iei admin gratis.
86.124.133.195
Uite .. fii si tu curios omule... intra si tu pe IP-ul asta sa vezi cel mai misto server din S-E EUROPEI.... Pe bune de nu-ti vine sa faci cerere pe forumul lor sa-ti iei admin gratis.
86.124.133.195
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Ora romaniei: 17:25 aceeasi poveste cu mai multi admini pe server.
Nu stiu cine e autorul.
Rog TOTI adminii de pe serverul TITI sa aleaga o tabara: a mea .. sau a lui DNL fara a da explicatii... DAR .. intai sa citeasca bine postul si sa analizeze TOATE pozele afisate in acest topic.
LE: Simpatiile si antipatiile nu-si au rostul la acest topic... fi-ti strict la obiect.
Nu stiu cine e autorul.
Rog TOTI adminii de pe serverul TITI sa aleaga o tabara: a mea .. sau a lui DNL fara a da explicatii... DAR .. intai sa citeasca bine postul si sa analizeze TOATE pozele afisate in acest topic.
LE: Simpatiile si antipatiile nu-si au rostul la acest topic... fi-ti strict la obiect.
Last edited by Mr.Teacher on 14 Jan 2016, 18:08, edited 1 time in total.
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
- adrenalina74
- Admin Mare
Pro warn. Se vede ca n-ai citit regulamentul.