reclamatie posedat
Moderator: Mr.Teacher
Aici ii dau dreptate lui dA-tE mai asa. De ce sa-mi fie lene sa stau pe om 2-3 runde, chiar daca tot timpul l-am prins "cu nasoale". Poate s-a plictisit si el de la atatea destroy-uri, si incearca sa renunte la ele.
© 2004-2017
Te inseli, eu unul azi am asistat la o conversatie cu alt admin despre acest subiect si din pacate nu ai dreptate, nu dua numele adminului.
Floppy: Nu ma intereseaza cand a mai intrat el, eu's atent pe moment.
Tocmai ca si eu tot pe moment, si chiar ieri s-a intamplat, deci nu merge, porcul tot nu e satul.
Floppy: Atunci daca asa stau treburile, de acord "PAC", dar intotdeauna trebuie acordata o sansa, nu se stie la ce "surprize" te poti astepta.
Cu toate astea, sper ca am terminat cu offtopicul si sa ramanem la sub. VIPERA-Posedat. Atata timp cat nu exista nici o dovada din partea fiecaruia, este useless discutia. "Vorba multa, saracia omului".
Uite can u sunt singurul care gandeste asa, e si Liberty. Mi se pare normal si logic, cine fura azi un ou, fura si maine.
Floppy: Nu ma intereseaza cand a mai intrat el, eu's atent pe moment.
Tocmai ca si eu tot pe moment, si chiar ieri s-a intamplat, deci nu merge, porcul tot nu e satul.
Floppy: Atunci daca asa stau treburile, de acord "PAC", dar intotdeauna trebuie acordata o sansa, nu se stie la ce "surprize" te poti astepta.
Cu toate astea, sper ca am terminat cu offtopicul si sa ramanem la sub. VIPERA-Posedat. Atata timp cat nu exista nici o dovada din partea fiecaruia, este useless discutia. "Vorba multa, saracia omului".
Uite can u sunt singurul care gandeste asa, e si Liberty. Mi se pare normal si logic, cine fura azi un ou, fura si maine.
Last edited by nero on 23 Mar 2011, 00:13, edited 1 time in total.
liberty da tu nu dai o a doua sansa?
Floppy: El taie si spanzura.
Hai sa punem punct si sa ne vedem de alte reclamatii cu mai putine vorbe "goale" si cu mai multe dovezi. Colega your call...in or out.
Floppy: El taie si spanzura.
Hai sa punem punct si sa ne vedem de alte reclamatii cu mai putine vorbe "goale" si cu mai multe dovezi. Colega your call...in or out.
Fan declarat a lui fH si T-z3P