As vrea sa mai intervin cu cateva idei, daca se poate si daca va puteti incadra in timp.

Bun... sa trec la subiect...
Am facut o mica proba in legatura cu laserele abia puse pe server si am remarcat urmatoarele lucruri:
1. Daca un Zm intra in acel dispozitiv, obiectul ala, parctic, se sparge si culmea, nu-l omoara, ii scade doar 261-271 din hp-ul de 3600 ( eh, depinde si de clasa zombiului ), iar aici ramai cu laserul "distrus/spart" de catre "mancatorul de playeri", respectiv, fara a avea AMMO in a-ti cumpara un alt dispozitiv
2. Acestea se "cumpara" doar cu AMMO PACK si e foarte greu sa obtii acel/acei ammo doar pentru a lua cateva "ustensile" sau un laser..
La aceste "mini-bumuri" ( lasere ), propun urmatoarele schimbari:
3. sa fie 2 lasere gratis la inceputul rundei si un slot liber pentru al treilea, normal, care trebuie cumparat... pe undeva la 1000-1200$
4. ca o "scurtatura" se poate scrie pe chat "/lm" sau "/laser", pentru a cumpara mai repede obiectele cu pricina...
5. sa tina laserul, dupa parerea mea, pana la sfarsitul rundei ( ma refer sa nu explodeze cand trece nenea zombie prin el, ci sa-l omoare, ca deh, acesta este scopul laserului )
6. pentru pus/sters laserul, playerul are oportunitatea de a scrie in consola " bind key +setlaser/ bind key +dellaser " ( EXEMPLU: bind p +setlaser/ bind p +dellaser )
Va voi da un filmulet pentru a va face o impresie la cam cum ar arata asa-zisul laser:
https://www.youtube.com/watch?v=f4CqsmtkN8I
Alte modificari:
7. Propun adaugarea Night Vision-ului pentru CT ( pe unele harti, de exemplu zm_attack_house sau zm_dust, e prea intuneric, iar vizibilitatea playerilor e la cote minime, si daca nu au AMMO la inceput, ei sunt intr-un dezavantaj total, avand aici doar FLASH-LIGHT
8. Ca veni vorba de AMMO PACK, as vrea sa fie inlocuit cu bani, deoarece e muuuult mai simplu sa cumperi "utilitatile"
9. Adaugarea Double Jump-ului
10. ( iar aici intervine ideea lui Narco, nu i-o pot fura

11. Ah da, aproape ca uitasem, vreau ca si zombii sa aiba dreptul la a avea lasere.

Asta este tot...cred

Ce place si ce nu place? ...Astept pareri