DanuTz wrote:Eu cred ca programul nu da Rateu. doar uni din voi, joaca cu coduri. ca altfel nu cred ca ar arata cu rosu (Cheat Signature Detected:
Possible Wallhac )
Eu cred ca tu nu stii sa vorbesti si nici sa adminezi, no offence ;)
Moderators: Mr.Teacher, deko1
DanuTz wrote:Eu cred ca programul nu da Rateu. doar uni din voi, joaca cu coduri. ca altfel nu cred ca ar arata cu rosu (Cheat Signature Detected:
Possible Wallhac )
De cand si pe ce baza imi schimbi tu mie comentariile mele ??? eu am dat edit acolo, ca sa nu mai fac 100 de postari, si discutii diferite,sa se zapaeasca lumea de cap.Mr.Teacher wrote:E vorba de SUUNEEET.
Cand ai sa ajungi la concluzia ca joci mai bine LAMA cu casti si nu cu muzica, si crede-ma ca ai ce asculta la LAMA. Daramite in timpul unor harti cu arme.
Cand ai sa faci diferenta intre zgomote si sunete, deabia atunci vine distractia de a le identifica pe fiecare in parte.
Daca intelegi ce spun eu te felicit. Inseamna ca stii care e diferenta intre ce auzi tu si ce aud eu.
Si hai sa va mai spun ceva.
Pe hartile fy spawnul este ciclic. Daca erati putin atenti observati si voi asta .. de aia eu ma duc pe atac de fiecare data:
1. se aude din baza in baza
2. datorita spawnului tipic hartilor fy, 80% stiu pe ce parte este adversarul.
Pe alte harti decat fy incerc sa plec primul din site pentru a avea coekipieri numai in spate ceea ce-mi da ocazia sa aud daca vine ceva din fata. Daca nu am coekipier in spate stiu daca-mi vine 1 player sau 2. Daca stau pe loc mi-e usor sa-mi dau seama daca vin 3 playeri din aceeasi directie.
ExpEriEncE: LoL serios?,mai baiete de unde atata sunet fy 80% cand toti sunt in viata si(CT/T) si toti trag,arunca grenazi,sar in diferite directii etc.atunci sunetul e distorsionat,nu imi explica mie ca tu esti atat de special si ca poti distinge prin sunetul distorsionat poziitiie exacte ale unui player pe harta Fy_ (ba mai mult mergi fx pe liniile albastre ),da cand ati ramas 1 la 2 sau 1 la 1 sau e liniste pe server, da atunci te ajuta sunetul, e alta treaba asta dar eu nu generalizez, nu sunt aceleasi situatii cand toti sunt alive si tu te duci fix pe ei stanga,dreapta cu precizie elvetiana,alte explicatii mai solide daca ai,aici sunt scaparile tale,nu cand sunt in spate ai tai si ce explici tu sunt situatii cand esti chiar la gramada si tot aceeasi precizie elvetiana o ai.Incerci sa-mi explici definitia si rolul sunetului in CS,prietene nu esti singurul care joaca la sunet,de pe acest forum, stim si noi cum sta treaba,si pana unde te poate ajuta si te poti baza pe sunet.
Exp@ Pt tine sunt Mr.Teacher ca ma simt lezat cand vorbesti asa cu mine, si cam contravine regulilor forumului.
Era o faza in care te felicitam ... dar se pare ca nu ai ajuns cu cititul pana acolo sau chiar nu ai inteles despre ce vorbesc eu . Si ai pretentia sa-mi dai tu mine nota la cs.
Si mai e ceva.. vorbeste din punctul tau de vedere,ca esti doar GM, nu reprezinti un sindicat sau un grup al comunitatii, mai lasa si pe altii sa spuna ca sunt de accord cu ce spui tu.
Ok Mr.Teacher hai sa spunem asa (nu o considera amenintare ci doar o atentionare)Uite eu te invit la G1 G2 G3 sau la Geneva, platesc eu,si iti deministrez ca iti dau si nota la mers,te si invat unele chestii,si iti si deministrez ca te kierzi pe harta(fi_sno)si apoi intrii pe un server oricare din ele kakaua titirez,punem o harta mica mica si stau eu cu mine admin spectator pe tine si iti deministrez ca nu esti 1 secunde pe acelasi stile de joace ca pe demo lui VLAD sau altelele si ca nu te mai duci pe in direct liniile verzi si pe mafioti si poti sa iti aduci si castilele de acasa ce zici te bagagi??. BAFTA!!!
NU. Nu te mai baga in postarile mele ca tura viitoare le sterg, si vreau sa adun posturi.
Chiar acuma intram intr-unu.