Nume jucator : fR3cventa
Varsta : 14
De cat timp joc CS : 9 ani
Ore jucate pe server: 184 ore
Experienta admin : amxmodx
Steam ID : fr3cventa-warlord
Cerere admin fR3cventa
Moderators: Mr.Teacher, deko1, tIKaLosS
- RollingStones
- Junior Member
Esti un codat, nu primesti admin.
The stars are hidden on a rainy night
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Chiar azi ai luat un hack. Atata timp cat esti hackuit si tu nu faci reclamatie se considera ca este un hack intemeiat deci aveai cod. Nu poti avea admin in conditiile astea.
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
Mai baiete vrei sa postez demourile cand ai clacat cu Counterul tau ? Cand te laudai ca poti activa oricand codul de pe acel cs care intri zilnic pe server ? Vrei sa vada si altii cum juca Hunt acum 2 luni ?
Vezi ca ai tupeu la astfel de topicuri. Fara suparare dar te afli in aceeasi oala cu ASU. Aveti dreptul sa jucati pe servere, dar nu va sunt uitate pacatele.
Inca ceva, nu mai pune conturi fantoma de steamid, ca nu ai intrat vreodata din acele aproape 200h cu vreun cont steam. Ai un CS "smecher" care-l vede pe post de HLTV.
Vezi ca ai tupeu la astfel de topicuri. Fara suparare dar te afli in aceeasi oala cu ASU. Aveti dreptul sa jucati pe servere, dar nu va sunt uitate pacatele.
Inca ceva, nu mai pune conturi fantoma de steamid, ca nu ai intrat vreodata din acele aproape 200h cu vreun cont steam. Ai un CS "smecher" care-l vede pe post de HLTV.
© 2004-2017
- ExpEriEncE
- Global Moderator
Contra...Wallu e in floare....B|
PRO....Ban pe Forum
PRO....Ban pe Forum
Banii Vin Si Se Duc...Doar Tu Ramai De Fiecare Data
Contra!
Te-am vazut jucând cu wall frate..
Baftă!
Te-am vazut jucând cu wall frate..
Baftă!