Propunere
Moderator: Mr.Teacher
comenzile amx_chicken, amx_bury, amx_fire si care ai mai spus tu, sunt la pool`ul facut de tine, de asta l-ai facut...pe mine ma intereseaza sa se argumenteze ce este aici, nu despre altceva, despre celelalte lucruri este facut deja un pool unde se poate discuta despre ele, sa se voteze si sa argumenteze votul dat
bine mai "pool" mi-am zis parerea despre comenzile tale,sa mai adaug inca o parere despre pluginul de aruncat cutitul,mi se pare inutil,de ce?ca la haosul care e pe kaka,nu mai ai timp sa mai arunci si cu cutite dupa altu.pe unele servere merge pluginul asta,pe alte nu.nu vrei de acum sa bage si "piss" ? daca baga promit ca scriu numele tau pe un perete
vorbe de copil si stii la ce ma refer, daca nu stii problema ta...si folosesteti numele tau
Liberty: auzi colegu,nu ma lua pe mine cu vorbe de copil,nu imi arata mie ce-i aia maturitate ca stim prea bine ca tu esti ala incult si copil dintre noi 2,lasa gargara si nu mai avea atata curaj la mine ca nu te apara nimeni
Liberty: auzi colegu,nu ma lua pe mine cu vorbe de copil,nu imi arata mie ce-i aia maturitate ca stim prea bine ca tu esti ala incult si copil dintre noi 2,lasa gargara si nu mai avea atata curaj la mine ca nu te apara nimeni
Mie-mi place de Liberty , el incepe si tot el e cu gura mare . Mai bine postati pe subiect , certurile de genu le puteti duce in topicul SPAM , pe mess sau la telefon .
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."