Salut!
Astazi cand am intrat in cs-ul de pe steam mi-a aparut o eroare.
Am dezinstalat steam-ul si cs-ul, l-am reinstalat, dar cand am intrat in folderul Valve/SteamApps/cmmon/Half-Life/Cstrike, existau doar cateva fisiere. L-am reinstalat din nou, si acum nu-mi mai apare deloc folderul Cstrike.
Apare doar:
Ce se intampla, ce sa fac?
Ieri am schimbat Windows-ul, dar a mers Cs-ul.
Ajutati-ma va rog!
Probleme cu Steam-ul (ma poate ajuta cineva?)
Moderators: Mr.Teacher, deko1
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor!
- RollingStones
- Junior Member
Prima eroare o am si eu
The stars are hidden on a rainy night
- DanuTz
- Site Admin
eu am avut acelasi Error dupa ce mi-am instalat Windows dar, am rezolvat, sper sa te ajute : https://support.steampowered.com/kb_art ... -UOAC-4950
sau CTR+delete dai la processes Click Dreapta Pe steam si end proccess
sau CTR+delete dai la processes Click Dreapta Pe steam si end proccess
.::Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery::.
------------------------ [ Fan - DJ - Klaps ] ------------------------------------------
== > ★ █▬█ █ ▀█▀ ★ < ==
Cineva de la VALVe a sters din greseala (cred) toate fisierele din repo-ul "cstrike", rezultand un update la jocul nostru drag cu fisiere nule. Singura solutie este sa puneti un backup mai vechi (daca ati facut) si sa setati sa nu se mai faca update-uri automate la joc.
LE: Daca cineva de pe-aici are steam, nu s-a logat pe cont de ceva zile, il rog sa ma contacteze. Vreau sa fac o arhiva a folderului "cstrike".
LE: Daca cineva de pe-aici are steam, nu s-a logat pe cont de ceva zile, il rog sa ma contacteze. Vreau sa fac o arhiva a folderului "cstrike".
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
Problema rezolvata!
Cand am instalat windows-ul (windows 7/64 bit), nu am setat sa-si faca update automat. Aseara am setat update auto pentru windows, si-a facut update si a inceput sa mearga si Cs-ul.
Multumesc tuturor !!!
Toate cele bune!
Cand am instalat windows-ul (windows 7/64 bit), nu am setat sa-si faca update automat. Aseara am setat update auto pentru windows, si-a facut update si a inceput sa mearga si Cs-ul.
Multumesc tuturor !!!
Toate cele bune!
Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor!