[Cerere Admin] Cr3aTuRa
Moderators: Mr.Teacher, deko1, tIKaLosS
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Mult succes ! Toti avem cate o pasarica.. tu ai un stol. Esti omu cu colivia la cap. Mai da-le drumu sa zboare.Jiren wrote:Mă refeream că iau admin și intru fake nick și la primul blind kick slay ban , îți scot adminul
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
- plictisit mereu
- New Member
De unde mă cunoști tu în realitate?Jiren wrote:Alt admin de umplutură gen knt și skipper îl cunosc în realitate pe creatura și deasta dau pro oricum skipper o are promisă de la mn pt abuzurile de pe titi
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Cred că ar trebui închise sv inactive și să rămână Titi kaka și godz . .. pt slot 80 de ore , admin mic 150 ore , admin mare 300 ore + experiență 3-5 luni că admin mic experiență minim 1 an și să îi fie testate cunoștințele de admin de admini de Rank înalt . In felul asta nu s-ar mai face atât abuz pe server și ar fi admini buni și activi .
A și încă o sugestie sa se bage automat pe sv fy_snow la ora 00:00 deoarece la ora aia mai ales vara sunt foarte multi playeri.
Sunt niste sugestii , asta e opinia mea .
PS : teacher 10 minute mi-a luat să scriu asta , să nu cumva sa ștergi postul !!
Moderator Mr.Teacher : Din respect pentru timpul acordat topicului am sters ceea ce am considerat atac la persoana. Pentru a nu avea totusi un sentiment ca ai pierdut ceva am pus x pentru fiecare caracter pe care l-ai folosit in atacul la persoana, si asta ca sa nu ai sentimentul ca sa pierdut ceva din cantitatea mesajului.
Cred că ar trebui închise sv inactive și să rămână Titi kaka și godz . .. pt slot 80 de ore , admin mic 150 ore , admin mare 300 ore + experiență 3-5 luni că admin mic experiență minim 1 an și să îi fie testate cunoștințele de admin de admini de Rank înalt . In felul asta nu s-ar mai face atât abuz pe server și ar fi admini buni și activi .
A și încă o sugestie sa se bage automat pe sv fy_snow la ora 00:00 deoarece la ora aia mai ales vara sunt foarte multi playeri.
Sunt niste sugestii , asta e opinia mea .
PS : teacher 10 minute mi-a luat să scriu asta , să nu cumva sa ștergi postul !!
Moderator Mr.Teacher : Din respect pentru timpul acordat topicului am sters ceea ce am considerat atac la persoana. Pentru a nu avea totusi un sentiment ca ai pierdut ceva am pus x pentru fiecare caracter pe care l-ai folosit in atacul la persoana, si asta ca sa nu ai sentimentul ca sa pierdut ceva din cantitatea mesajului.
Teacher prost
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Numai tu intrunesti conditiile alea
Numai tu vrei sa iei admin.
A inca o conditie... Sa fie zeu
Testarea o dai cu mine sau si mai bine CU GABITU
Numai tu vrei sa iei admin.
A inca o conditie... Sa fie zeu
Testarea o dai cu mine sau si mai bine CU GABITU
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
- plictisit mereu
- New Member
Păi am..Lucian wrote:Nu mai faceti cereri de admin daca nu aveti minimul de ore jucate pe server !!!
Acceptat!
Citeste regulile aici: viewtopic.php?f=2&t=21
Fa ti cont aici : http://regnick.g1.ro/ucp/register/
Numele si parola de acolo vor fi contul tau de admin.
Dupa ce te inregistrezi imi dai pm pe forum sau mesaj privat la https://www.facebook.com/Admine.G1/
Citeste regulile aici: viewtopic.php?f=2&t=21
Fa ti cont aici : http://regnick.g1.ro/ucp/register/
Numele si parola de acolo vor fi contul tau de admin.
Dupa ce te inregistrezi imi dai pm pe forum sau mesaj privat la https://www.facebook.com/Admine.G1/
Sa te nasti e un miracol sa fii om e lucru mare