Remusel wrote:Vreau dovada pentru care ai dat ban la respectivul player , dintr-un demo de 4 sec nu vezi mare lucru,desi ii facusem demo cu 2 minute inaintea ta ,asteptam momentul prielnic ,.ai sarit repede sa ii dai !! Sunteti disperati sa dati si voi o comanda acolo ca na suntem admini !
Daca aveai 2 minute inaintea mea, il prindeai de 2 minute. Eu in alea 4 secunde de care zici, l-am prins sarindu-i tinta de pe cap pe cap si a fost suficient. Si dovada ca avea aim nu trebuie sa ti-o prezint eu. Demo-ul s-a facut la el in pc, nu la mine, deci daca vrei sa ma acuzi de comanda folosita fara motiv, cauta-l pe respectivul player si spune-i sa iti dea demo si daca ai dreptate, ma retrag si din adminat si din comunitate si ma las si de cs.Remusel wrote:Rush ar trbuii ca cineva sa se ocupe de tine ,Se vede ca nu cititi regulamentul !
Este interzis folosirea oricarei comenzi de admin intre adminii (slay/slap/gag/ban/hack), exceptie facand situatia in care adminul in caz este codat lucru demonstrat prin demmo sau poze. - Sanctiune : Avertisment, la a 2-a abatere, pierderea accesului
Si cat despre folosirea comenzii de ban(120 min) pe un admin care face abuz de accesul acordat pe server, nu cred ca am gresit, iar daca e asa, imi astept si accept sanctiunea.