Unban
Moderators: Mr.Teacher, deko1, tIKaLosS
- Mr.Teacher
- Global Moderator
Oare cate topicuri deschizi pentru aceeasi problema ??
Hotaraste-te ce vrei unban sau sanctionarea adminului ? Nu ca ai avea de ales...
Ai rabdare Waller... pana mai uitam din comportamentul tau pe server...
Ia o pauza .. din partea mea sa intrii pe steam la anu.. k ai destule cs-uri.
Eu sunt curios cum vrei tu sa-ti mai cumperi alt admin, pe cine bagi la innaintare... Tura asta ia-l Tata lor...
Hotaraste-te ce vrei unban sau sanctionarea adminului ? Nu ca ai avea de ales...
Ai rabdare Waller... pana mai uitam din comportamentul tau pe server...
Ia o pauza .. din partea mea sa intrii pe steam la anu.. k ai destule cs-uri.
Eu sunt curios cum vrei tu sa-ti mai cumperi alt admin, pe cine bagi la innaintare... Tura asta ia-l Tata lor...
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
Sanatate sa avem !
Esti licentiat in prostie waller. Nu stii sa iti dai seama cand se foloseste sarcasmul (check dex online for more info). Nu am fost destul de clar cand am spus, sa fii sanatos cu steamul tau cu tot. Daca primesti printr-o minune unban, iti promit cu prima ocazie te adaug eu in blacklist. In alta ordine de idei, la al-3-lea topic de acest gen, vei sta doar sa te uiti pe forum.
Circ closed.
Edit 01/11/16: Banat permanent contul Vijelie (Waller) in urma injuriilor. Baietas, de acum nu mai ai ce cauta nici pe forum.
Circ closed.
Edit 01/11/16: Banat permanent contul Vijelie (Waller) in urma injuriilor. Baietas, de acum nu mai ai ce cauta nici pe forum.
© 2004-2017