Nick: dk-weedkiller
Serverele pe care am admin: GODZ
As dori sa-mi puneti inapoi accesul la hack. Mentionez ca am citit regulile serverului.
Lucian : Done!
You have no access to that command (amx_hack)
Moderators: Mr.Teacher, deko1
Nick: 2pac
As dori sa-mi puneti inapoi accesul la hack. Mentionez ca am citit regulile serverulu
Salve , solicit sa mai incercati odata sa reactivati comanda de amx_hack. Nu functioneaza .
Ms.
Lucian: functioneaza daca ii pui si reason (amx_hack player aim )
As dori sa-mi puneti inapoi accesul la hack. Mentionez ca am citit regulile serverulu
Salve , solicit sa mai incercati odata sa reactivati comanda de amx_hack. Nu functioneaza .
Ms.
Lucian: functioneaza daca ii pui si reason (amx_hack player aim )
Last edited by 2pac on 26 May 2011, 17:22, edited 1 time in total.
Nick: *Power | Puff
As dori sa-mi puneti inapoi accesul la hack. Mentionez ca am citit regulile serverului.
Lucian : Done! REPET AMX_HACK PLAYER REASON !
Floppy: Vad ca ti l-a dat Tzep acu 1 luna, acuma iar nu ai? Nu stiam ca destroy-ul are "termen de valabilitate" . [LINK]
Lucian : Done! REPET AMX_HACK PLAYER REASON !
Floppy: Vad ca ti l-a dat Tzep acu 1 luna, acuma iar nu ai? Nu stiam ca destroy-ul are "termen de valabilitate" . [LINK]
Imi place sa ascult "Un cantec prost", sa-mi iau "Prieteni(i)" din "Hotel Cismigiu" si sa ne amintim de "Betia" de la "Vama Veche".
- .cRisTiaN.
- New Member
Nick: cRisTiaN
Multumesc!
Multumesc!
Nick Motanxxx
Server pe care am admin : Kaka
Multumesc anticipat !
Edit : poate isi gaseste timp cineva si pt mine ! multumesc!
Server pe care am admin : Kaka
Multumesc anticipat !
Edit : poate isi gaseste timp cineva si pt mine ! multumesc!
Last edited by Motanxxx on 01 Jul 2011, 13:10, edited 1 time in total.