Danutz invata sa scrii in limba romana si te intreb un singur lucru printul ala la ce ora l-ai facut si la ce ora ai dat hack raspunde sincer

ca in consola sv oricum se vede asa ca fii si cer si zi daca printul ala e facut in jurul orei 20:50 si stiu la ce ora ai fct printul pt ca stiu cand te-am facut bou si apropo motivul pentru care ai dat hack nu l-am inteles eu ii zic la unu care face bloc sa se dea si tu imi dai mie hack? Prietene vezi cam suferi de admin si printul tau e de la pranz nu de cand ai dat hack si stii ceva chiar nu-mi pasa de adminu tau oricum esti un baiat frustrat care nu stie nici comenzile de la cs .... Imi aduc aminte cum te intrebau adminii pe sv daca stii comenzile si te puneau sa dai vote si te invatau vai de tine

imi pare rau dar nu stii daca era de ceva puteai la pranz sa dai hack nu acum cand iam zis la un player date obositule numai fa bloc dar creierul tau mic ... De unde daca nu ai cu cine nu ai... Si pentru domnul klaps ba da eu sunt si nu vad problema cu nickul daca tot ai tata lor arata-mi la reguli unde scrie de nick ca eu nu stiu eu sunt impertinent aaa stai tu nu cumva esti ala care zicea pe sv la baieti ca esti in chilotei ca nu stiu ce??? Aaa da chiar tu esti ala care dai kick cum nu face cnv cum vrei tu ;) daca vrei sa spui ceva interesant fao daca nu taci sincer ... Numi pasa varsta ta pentru ca nu dai dovada de ea crede-ma suferi mult prea mult si pacat ;) de misto toti suntem buni klaps asa i
Impertinent cum am fost mam implicat mult in acest forum si pe godz eram printre putinii admini care eram on mereu pana noaptea tarziu dar na mai bine suferim cu tata lor... Danutz e interesant ai adminul luat cam atunci ca d l-am luat si eu si ai doar 8posturi e frumos se implica omul foarte mult .Pt greselile care apar in text imi cer scz postul l-am facut de pe telefon