Sugestie :D
Moderator: Mr.Teacher
Un prieten de al meu care joaca frecvent pe one.g1.ro spune ca poate scapa de destroy fara a schimba fisiere sau alte modificari de genul. Eu il cred pe cuvant si cred ca si cativa admini il stiu ;) Solutie: Creati un alt destroy/gasiti o modalitate mai buna de a scapa de codati.... Sunt multi pe sv acesta si nu doresc sa joc doar cand apuc serverul curat......NU DAU EXEMPLE DE ALTI CODATI CARE AU SCAPAT DE DESTROY!!!!*****
Va doare numai de limbaj pe toti!!!!!
Toti s-au smecherit cu destroy-ul asta. Reinstalam imediat un CS si ne-am reintors pe server, mare greu. Nu-ti mai bati capul sa intri prin registri. Presupun ca despre asta-i vorba nu sobo? O sugestie la care nici marele Tzep nu poate sa o rezolve, din pacate. Dar totusi datoria si-o face hack-ul din toate punctele de vedere, primesti destroy iar 5-10 min nu-l mai vezi pe server, primesti ban(=kick), in 5-10 secunde esti pe server.
-USELESS-
-USELESS-
© 2004-2017
Sp33dy te invit pe tine sa faci unul de la 0 sa te vad de ce-ti poate creierasu . Astept un reply de curiozitate de la Sp33dy , iar apoi inchid topicul ca e cam useless .
LE : Este o zicala "orice om isi are nasul" . In cazul asta omul = hack-ul nostru drag (la care nici nu mi-am pierdut nopti facandu-l si testandu-l) , iar nasul = jucatorii astia mai "smecheriti" care cica ar scapa de hack . Asta este , ii dai de 3-4 ori hack si se plictiseste omu sa mai intre .
LE : Este o zicala "orice om isi are nasul" . In cazul asta omul = hack-ul nostru drag (la care nici nu mi-am pierdut nopti facandu-l si testandu-l) , iar nasul = jucatorii astia mai "smecheriti" care cica ar scapa de hack . Asta este , ii dai de 3-4 ori hack si se plictiseste omu sa mai intre .
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
E o chestie un pic cam aiurea ca tot veni de hack, pe titi am impresia ca nu merge cum ar trebui, asta-i ziceam si lui luci intr-o zi la G, ii dau hack lu` unu si intra inapoi in urmatoarele 2 secunde ca si cum n-ar avea nimic, la fel si pe one mi se mai intampla. Ia in legatura cu gag-ul tzep daca se paote sa-l faci in asa fel incat cei care "suporta" aceasta comanda sa nu ii mai vad cum scriu pe chatul privat al adminilor, ar fii ok.