Sugestie :D
Moderator: Mr.Teacher
Nu-i chestia de bataie , pur si simplu l-am lamurit cu niste chestii .
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
tu ziceai ca nici o comunitate nu-si va da sistemul anti-cod facut de la 0,aici ai dreptate,dar ce am propus eu si tu nu ai inteles a fost sa facem noi un sistem anti-cod mai bun decat hack'ul actual.de ce?poi chiar ieri am dat pe titi hack unui gagiu,azi era pe server,banu mi-a zis ca i-a dat hack dimineata,dupa 2 ore era iar pe server.ceva nu-i ok,sigur este o eroare,dar nah,tu esti atot stiitorul eu is doar un fraier care scrie aici ca sa se afle in treaba
O chestie care as putea sa o fac este sa blochez comanda 'retry' . Asta singura chestie . Altceva n-am ce sa-i mai fac la hack .
PS : In doua ore in reinstalez cs de 20+ de ori .
PS : In doua ore in reinstalez cs de 20+ de ori .
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
Este ala deja . Daca vrei te invit la un test sa dau hack pe tine .
AM AFLAT RASPUNSUL! Mi-e prea frica sa il pun aici totusi deaoarece se uita toata lumea si mi-e frica ca ar spori numarul celor care scapa de destroy.....
PT INFORMATII contactati-ma pe mine (hotul_93@yahoo.com) sau pe t-zep!
PT INFORMATII contactati-ma pe mine (hotul_93@yahoo.com) sau pe t-zep!
Va doare numai de limbaj pe toti!!!!!
pai propun un cod care itzi dezinstaliaza csu si care se ascunde sub un folder fantoma si cand itzi instalezi csu iara itzi restartiaza pcu.
sper ca propunerea mea sa fie luata in considerare
sper ca propunerea mea sa fie luata in considerare
Fan declarat a lui fH si T-z3P