Noroc (sau poate nu) cu baiatul meu de 7 ani, lasat nesupravegheat la laptopul de acasa

. Bine ca a jucat cs si nu a accesat alte prostii.
Laptopul de acasa (i-l am de aproximativ un an) are un Uniq
Id : 48086b2ac6bd4cd69a35f99bec852017 dar am 2 versiuni de cs: 1. O versiune pe care o joc de vreo 7-8 ani - roto
2. O versiune de pe care joc de 3-4 luni - CSGO-Player
Laptopul PERSONAL de la job este laptopul folosit de mine pana sa-l am pe asta nou si are Uniq Id : 7e5e2b5f01bd456e9ce091c808c7d15a. La resusele care le are chiar si cu un ping bun doar cs roto merge cat de cat, dar STUPOARE

Cs-u care-l folosesc acasa e acelasi Cs carel folosesc la servici.. numai ce sa vezi

acasa sunt curat dar la servici... am wall

si macar de putetam sa joc deacolo, ca-l folosesc doar sa supraveghez sv

Pentru alte nelamuri... lasti intrebarile aici.. acum tre sa ma duc sa dau o prajitura la baiat

P.S. Nu am putut sa nu observ offtopicul facut de unii admini cu logica si simtul lor.
Am ales aceasta cale de dublu nick pentru playeri, special cei care cand ma vad pe server ies pentru ca ma considera codat, motiv pentru care nu prea am avut reserve in a ma desconspira in fata lui EXP (in fata lupului), el fiind cel ce m-a ros si ma va mai roade pana cineva o sa-i dea ascultare in idea de a forma un lider.