Nu mai am posibilitatea sa vad primele scanari. Acolo se vede timpul cat a fost deschis cs-ul innainte de a se face scanarea.
Dupa cum bine stiti (sau poate inca nu stiti) 2 cs-uri nu pot functiona simultan pe aceeasi unitate de calcul, iar distanta dintre laptopul de acasa pana la laptopul de la servici poate fi acoperita in 2-3 minute doar cu o masina de formula 1

Flop. mi-ai castigat respectul inca de acum cativa ani,dar crede-ma, daca nu apuca baietelul meu sa joace nesupravegheat aseara nu aveai la ce sa faci poze. Bvo tie.
Acum sa fiu acuzat de wall e altceva.
ExpEriEncE: Si dupa cum bine stii ,cu acelasi router in casa,si cu laptop/pc`uri diferite poti intra pe cate servere vrei cu acelaasi ip si clasa ip numai numele pe server difera

Vorbim de lucruri diferite dar fiecare de ce-l doare... ai dreptate dar daca erau mai multe laptopuri pc-uri conectate la un router nu mai aparea Mr.Teacher alaturi de CSGO in wargods
ExpEriEnce: Scan ai dat pe rand,nu la toate odata fiindca nici nu ai cum, asa ca poate sa iti apara si mos craciun alaturi de csgo, daca asa ai numele in pc in fine